Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPhone 11 Pro Max Candy Suojakuori, Sininen

Apple iPhone 11 Pro Max Candy Suojakuori, Sininen

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ke 7 kesä - pe 9 kesä

Apple iPhone 11 Pro Max puhelimen sininen Candy suojakuori istuu paikoilleen napakasti suojaten puhelinta tehokkaasti iskuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Korkeat reunat suojaavat puhelimen sivuja, kulmia sekä taustaa luotettavasti, joten puhelin on hyvässä turvassa arkipäivän sattumuksien varalle.

Miellyttävät materiaalit, jotka kestävät käyttöä

Candy suojakuori on valmistettu joustavasta TPU-muovista, joka kestää erinomaisesti vääntelyä ja kolhuja. Helposti puhelimen päälle asetettava kuori tuntuu miellyttävältä kämmentä vasten ja siitä saa myös hyvän otteen. Kestävä materiaali ja yksinkertainen muotoilu takaavat, että kuori on pitkäikäinen.

Kirkkaat värit näyttävät hyvältä

Candy suojakuoret erottuvat edukseen niiden kirkkaiden ja tasaisten värisävyjen ansiosta. Räväkämmän värin valittuasi voit olla varma, että löydät puhelimesi leikiten sohvan raosta tai laukun pohjalta. Kauniisti muotoiltu suojakuori toimii saumattomasti puhelimesi kanssa yhteen sen tarkasti leikattujen näppäinpainikkeiden sekä liitäntäporttien ansiosta.

11,99€

TukkuClub hinta 11,39€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!